Cпільний семінар вчителів початкових класів і вихователів ДНЗ КУ "Казка" ПМР на тему «Спільна робота школи і дитячого садка щодо реалізації завдань Нової української школи»

11 лютого2020 року на відбувся спільний семінар вчителів початкових класів і вихователів ДНЗ КУ "Казка" ПМР на тему «Спільна робота школи і дитячого садка щодо реалізації завдань Нової української школи».Під час заходу вчителі та вихователі мали змогу презентувати свою роботу, обмінятися практичними порадами, дискутувати на дану тему.

Вчителі початкових класів Костюк Т.М. та Манжула С.О. акцентувала увагу учасників семінару на співпраці закладів дошкільної і загальної середньої освіти щодо реалізації завдань Нової української школи. Зауважили, що наступність у навчанні – це актуальна проблема переходу особистості на якісно новий ступінь розвитку завдяки створенню комфортних умов для розкриття її потенціалу. Наступність забезпечує поступовий перехід від попереднього вікового періоду до нового, поєднуючи щойно здобутий дитиною досвід з попереднім.

Вихователь -методист ДНЗ Скобєлєва Л.М. звернула увагу присутніх на проблему психологічної готовності дітей до навчання в школі. Вихователі поділитися досвідом щодо сучасних підходів до реалізації принципу наступності, одержали рекомендації щодо активізації роботи по всебічному розвитку дітей та підготовці до навчання в школі.

Результатом зустрічі були атмосфера доброзичливості, взаємодопомоги і взаємної співпраці учителів початкових класів та вихователів ДНЗ.

Підсумком семінару було надання методичних рекомендацій педагогам щодо організації спільної роботи по втіленню завдань Нової української школи.

/Files/images/2020/lyutiy/изображение_viber_2020-02-10_14-18-07.jpg/Files/images/2020/lyutiy/изображение_viber_2020-02-10_14-18-18.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «ПОЛОГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ«ОСНОВА» ПОЛОГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Запорізька область, м. Пологи, вул. Щаслива, 83/МТС,2

Тел.:(06165) 50006, 23815

e-mail: pologyschool3@gmail.com

Дата останньої зміни 22 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!