Віртуальна фото виставка "Наука - це вона"

«Наука – це вона» - освітній арт-проєкт STEM is FEM за підтримки міжнародних організацій ООН Жінки в Україні та Дитячого фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ). Його ціль – розповісти про здобутки українських жінок-вчених, зацікавити молодь у науці, а також спростувати міф про те, що наука – це виключно чоловіча справа. Наш навчальний заклад приєднався до цього проєкту. Від організаторів ми отримали плакати для організації виставки, яку сьогодні відвідали учні початкових класів. Через те, що старша і середня ланка перебувають на дистанційному навчанні, вчитель інформатики Ю.А.Матвієнко проводить для них онлайн-екскурсії з переглядом відео за даною тематикою.

Щорічно у другий вівторок жовтня в світі святкується День програмістки Ади Лавлейс (Ada Lovelace Day). Він присвячений жінкам, які займаються наукою, технологіями та математикою./Files/images/2021/jovten/наука це.jpg /Files/images/2021/jovten/наука це вона.jpg

В цьому році 12.10.2021р.Чудова нагода використати у цей день плакати проекту "Наука це Вона" для мотивації молоді до наукових досліджень.Відео про значні випередження українців в галузі інформатики:https://youtu.be/ZsLlYY50zec«Наука – це вона» - освітній арт-проєкт STEM is FEM за підтримкиміжнароднихорганізаційООН Жінки в Україні та Дитячогофонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ). Його ціль – розповісти про здобутки українських жінок-вчених, зацікавити молодь у науці, а також спростувати міф про те, що наука – це виключно чоловіча справа.

https://stemisfem.org/

https://www.facebook.com/STEMisFEM

https://www.instagram.com/stem_is_fem/

https://twitter.com/is_fem

Переглянути фото можна на нашій сторінці в Facebook

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «ПОЛОГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ«ОСНОВА» ПОЛОГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Запорізька область, м. Пологи, вул. Щаслива, 83/МТС,2

Тел.:(06165) 50006, 23815

e-mail: pologyschool3@gmail.com

Дата останньої зміни 22 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!