Малюємо до Дня захисту дітей

Завтра, 1 червня, традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії.

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Міжнародний день захисту дітей був заснований у 1949 році за рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок. Уперше його відзначили у 1950 році в 51 країні світу.

Наразі для українських дітей свято має особливе значення. Адже війна забрала у них дитинство, позбавила захищеності, безпеки… Діти подорослішали, відчули усю несправедливість світу, коли країна- терорист позбавляє майбутнього тебе, твою родину і твою рідну країну.

Дуже хочеться, щоб у житті кожної дитини були лише сонячні, радісні дні, а війна, окупація, міни - це усе було несправжнім - у кіно, у книгах…. Наші діти мають невід’ємне право жити в мирній, суверенній Україні, у власних домівках, у рідному місті.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА «ПОЛОГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ«ОСНОВА» ПОЛОГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Запорізька область, м. Пологи, вул. Щаслива, 83/МТС,2

Тел.:(06165) 50006, 23815

e-mail: pologyschool3@gmail.com

Дата останньої зміни 22 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!